Wie is Musical Kinderfeestjes?


Hee hallo!

Mijn naam is Rowan en ik ben de bedenker van Musical Kinderfeestjes 🙋‍♀️

Ik ben dol op zingen en musical is een grote passie van mij.


Vroeger als klein meisje droomde ik er altijd van op op te treden voor echt publiek. In mijn slaapkamer deed ik, met een borstel in mijn hand als microfoon, net of ik aan het optreden was voor een groot publiek. En ook samen met mijn vriendinnetjes deden we liedjes van bijvoorbeeld K3 oefenen en dat deden we dan laten zien aan ons ouders, broers en zussen.


Toen ik voor het eerst naar een musical ging met mijn ouders en broer was ik verkocht. Ik vond het magisch! De eerste musical die ik zag was de Sound of Music en vanaf toen was mijn droom om net zo als die kinderen op te treden in een musical. Zingen, dansen en acteren leek mij het allerleukste om te doen.


Vanaf toen ben ik nog meer gaan oefenen, ben ik in koren gaan zingen en ben ik nooit meer gestopt met bezig zijn met muziek en musical. In mijn eindmusical van de basisschool mocht ik de hoofdrol spelen en dat was fantastisch! En de keuze voor mijn middelbare school was daarna snel gemaakt, want dat was er eentje met een eigen theater!

Op mijn middelbare school hadden ze een prachtig theater, te vergelijke met de kleinere zalen van de officiële theaters. Hier heb ik verschillende musicals mogen spelen, met als één voorwaarde, dat ik goede cijfers bleef halen. Nou, dat kwam wel goed want theater was alles voor mij dus die cijfers bleven voldoende.


Na mijn middelbare school maakte ik dan toch de keuze om niet een musical opleiding te gaan doen. Nouja ik, mijn ouders. Het is een onzeker beroep en het was beter om een goed diploma te halen en ik begreep dat wel. Dus ik koos voor de studio Media en Entertainment Management, maar de muziek, zingen en musical bleef aan mij knagen.


Na een korte periode waarin ik niet zoveel met musical gedaan had besloot ik dat het tijd werd om me aan te sluiten bij een musical vereniging. Vanaf toen ben ik nooit meer gestopt met zingen en muziek maken en wilde mezelf hier meer in ontwikkelen en dus besloot ik om een zangopleiding te gaan volgen. Het werd de 1-jarige opleiding van CVT, Complete Vocal Technique.


Daarnaast volgde ik ook een speciale opleiding in Nederland van de University of West Londen in musical performer. Inmiddels heb ik deze studie succesvol afgerond met een diploma 'Musical Theatre - Performance'.Dit gaf mijn zo'n fijn gevoel dat ik besloot mijn vaste baan op te zeggen en mezelf volledig te storten op het geven van zangles, musicalles en optreden. De beste keuze die ik ooit gemaakt heb! Het is fantastische om kinderen en volwassenen verder te helpen met het ontwikkelen van hun stem en ze beter te zien worden in musical.


Zo, nu weten jullie iets meer over mij! Maar mocht je nou toch nog vragen hebben, laat het dan vooral hieronder weten want ik beantwoord ze graag!


Groetjes,

Rowan

 

Musical Kinderfeestjes

www.musicalkinderfeestjes.nl

4 weergaven