Hoe werkt Musical Kinderfeestjes?

Ben jij op zoek naar een uniek kinderfeestje en is jouw kind fan van alles wat met musical te maken heeft? Dan is een Musical Kinderfeestje een schot in de roos!

Laten we uitleggen hoe het precies werkt 😁


Stap 1: Kies de musical die jij wilt spelen

We hebben bij Musical Kinderfeestjes speciaal voor jou 4 verschillende musicals gemaakt waaruit je kunt kiezen. Er zit dus altijd wel een verhaal en rol bij die jij supercool vind. Misschien wil je een prinses zijn of in een band spelen. Of misschien wil je met je vrienden op

zomerkamp of ben jij een echte superheld. Alles kan!


Als je een keuze hebt gemaakt dan hoef je alleen maar het feestje aan te vragen en dan begint direct de voorpret!


Stap 2: Oefen met de videolessen

Als je jouw musical kinderfeestje hebt uitgekozen krijg je toegang tot de backstage van jouw gekozen musical. Dit is een speciale website waar je toegang tot krijgt. Hier vind je het script en alle liedjes uit jouw musical. Ook vind je hier een aantal videolessen waarmee jij thuis aan de slag kunt.


De videolessen zijn aan de hand van de drie disciplines die in een musical zitten: zingen, dansen en acteren. We geven je tips over hoe je het beste kunt zingen, wat er verwacht wordt van de rol die je speelt en we leggen de dans uit die hoort bij jouw musical.


Want, iedere musical heeft ook een dans! Onze dansdocent Jasmijn legt jullie de dans uit die hoort bij een liedje uit jouw musical. En het voordeel van een video is dat je het oneindig terug kan spoelen en dus kan blijven oefenen. Zo kan je alles op je eigen tempo oefenen en is iedereen goed voorbereid voor de showdag.


Stap 3: De showdag!De showdag is de dag waarop jouw musical dan écht plaats gaat vinden. Hier heb je alle tijd naar toegewerkt. Je weet de tekst, je weet wat je moet zingen en de dansjes kan je dromen... het is tijd voor de showdag! Op de showdag komen we bij je langs om echt de musical met jullie te oefenen. In 3 uur tijd repeteren we de musical e


en aantal keer. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedere er tiptop uitziet. Jullie krijgen je kostuum en we doen nog een generale repetitie voordat het publiek plaats neemt.


Het publiek zijn allemaal bekenden want jij en je vriendjes mag je papa, mama, broertjes, zusjes en vriendjes uitnodigen om te komen kijken. Aan het einde van de showdag zit het publiek er klaar voor en speel je de musical voor echt publiek met alles erop en eraan.


En zo werkt een Musical Kinderfeestje!


Een Musical Kinderfeestje is super leuk, gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes én ontzettend veel voorpret met het leren van de liedjes, teksten en een dans aan de hand van videolessen!

2 weergaven