Hoe werkt het?

ZINGEN, DANSEN & ACTEREN

Vind jij musicals ook zo ontzettend leuk? En droom je ervan om in een musical te spelen?

Dan is een Musical Kinderfeestje echt iets voor jou! 

Ga aan de slag met de drie disciplines die horen bij musical: zingen, dansen en acteren.

Verdeel de rollen, leer een dans, krijg tips in zingen en acteren, verkleed je als jouw rol en laat de musical zien aan ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes tijdens de showdag.

Musical Kinderfeestje Uniek Origineel Kinderfeestje

1. KIES EEN MUSICAL

Jij bepaalt zelf welke musical je gaat spelen tijdens jouw Musical Kinderfeestje. We hebben 4 superleuke musicals gemaakt met allemaal een eigen thema! 

Dus ga je voor een spannend verhaal of vind je sprookjes juist veel leuker, het kan allemaal! 

Alle musicals zijn te spelen met 5 tot en met 10 kinderen. Let erop dat de musicals wel verschillende rolverdelingen hebben, sommige musicals hebben namelijk alleen meisjes rollen. We hebben ook een musical waarbij zowel jongens als meisjes mee kunnen doen en we hebben er zelfs eentje speciaal met een jongen in de hoofdrol.

2. VOORPRET MET VIDEOLESSEN

Zodra je een musical gekozen hebt ontvang je het script en kan je direct aan de slag om de teksten allemaal te leren. Maar dat is niet alles. Je krijgt namelijk ook toegang tot de backstage van jouw musical. Hier vind je de liedjes en speciale videolessen die horen bij de gekozen musical! 

In deze videolessen vertellen we je alles over jouw musical, krijg je een dans aangeleerd en krijg je tips en oefeningen voor zingen en acteren. Hiermee kan je thuis aan de slag gaan, alleen of meteen met de vriendjes en vriendinnetjes die met jouw in de musical gaan spelen. Zo ben je goed voorbereid als we met de showdag gaan beginnen!

3. SHOWDAG

De showdag is de dag dat jouw Musical Kinderfeestje dan écht plaats gaat vinden. 

Tijdens deze dag komen wij naar jou toe om de puntjes op de i te zetten. We oefenen de musical nog een aantal keer, zorgen ervoor dat iedereen op de goede plaats staat en dat de musical echt tot leven komt. Het is dus belangrijk dat je voor de showdag jouw tekst en liedjes uit je hoofd kent.

We sluiten de showdag uiteraard af met de uitvoering van de musical!

Voordat we de musical gaan uitvoeren zorgen wij ervoor dat jij een kostuum of attributen krijgt waardoor je rol nog extra goed tot zijn recht komt en jij van het podium af zult stralen. 
 

Het enige waar jij voor moet zorgen is publiek. Nodig papa's, mama's, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes uit om naar jouw musical te komen kijken. Applaus gegarandeerd!